Verzendbeleid

Verzenden
1. U plaatst een bestelling en rondt de betaling af. Op dat moment ontvang je een geautomatiseerde orderbevestiging via e-mail of sms. Deze kan in de spamfolder terecht komen. Nadat uw bestelling uw pakket is gemaakt, ontvangt u een tracking e-mail. Als u geen e-mails of sms-berichten heeft ontvangen, controleer dan uw spammap. Of neem contact met ons op.

2. Levertijd:
Doorgaans is de levertijd binnen Nederland/Duitsland/België 7 tot 14 werkdagen. Voor leveringen buiten Nederland gelden afwijkende levertijden. Deze verschillen per land. Indien een artikel niet op voorraad is, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en wordt het artikel nabesteld. De verzending kan worden uitgesteld totdat uw bestelling compleet is.

3. Uitzonderlijke levertijden
Indien kleding besteld of op maat gemaakt moet worden kan de levertijd oplopen tot 1 week. Door de invloed van alle maatregelen tegen Corona zijn er vertragingen in productie, levering en levering. KledingDroom kan daarom geen levertijd garanderen. In sommige gevallen is het mogelijk om uw bestelling af te halen. Als de verzendkosten in de prijs zijn inbegrepen, blijft de prijs hetzelfde. Indien er aparte verzendkosten in rekening zouden worden gebracht, komen deze te vervallen. Ophalen is alleen mogelijk als hier vooraf contact over is geweest en de afhaalafspraak is bevestigd (regio Helmond, Noord Brabant).

4. Betaling
Betalen kan met ideal, bancontact en creditcard. Er is geen mogelijkheid tot achteraf betalen. Alle betalingen dienen te geschieden voorafgaand aan de levering van de producten.

5. Methode:
KledingDroom werkt met verschillende bezorgdiensten. U kunt kiezen voor normale verzending, waarbij het pakket onder track & trace bij u thuis wordt afgeleverd. Daarnaast hebben wij de volgende mogelijkheden: DPD & POSTNL afhaalpunt: u kiest voor deze optie als u niet verwacht thuis te zijn op het moment van bezorgen en/of als u zelf het ophaaltijdstip wilt bepalen. U vinkt de optie aan en KledingDroom kiest automatisch het dichtstbijzijnde punt voor u. Deze informatie wordt met u gedeeld wanneer de track & trace code wordt verzonden. U bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen van dit pakket binnen de gestelde termijn. U dient zelf regelmatig de tracking informatie te raadplegen, zodat u op de hoogte bent wanneer u het pakket kunt ophalen. Als het pakket bij ons terugkomt, moet je de verzendkosten opnieuw betalen.

Als een bestelling inclusief 'gratis verzending' is, kan Clothing Dream ervoor kiezen om het pakket te verzenden via DPD Pick up of een POSTNL servicepunt.

6. Kosten:
Een standaard verzending kost 7,25 euro inclusief verpakkingsmateriaal. KledingDroom betaalt een deel van de verzendkosten zodat de verzendkosten voor de klant 5,50 euro zijn. Indien er extra verzendkosten betaald moeten worden, is KledingDroom gebaseerd op 5.50. Bij bestellingen vanaf 100 euro met bezorging binnen Nederland/Duitsland/België zijn de verzendkosten gratis. Zendingen naar het buitenland worden per geval afgehandeld. Hieronder staan ​​de geldende verzendkosten op 01-01-2021.

7. Adresgegevens
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het verzendadres correct in te voeren en/of te verifiëren als dit al is ingevoerd. Eventuele extra verzendkosten of verlies van het pakket door onjuiste gegevens worden doorberekend aan de klant.

8. Ontvangst van goederen
De klant is zelf verantwoordelijk voor het op tijd in ontvangst nemen en/of ophalen van het pakket bij een servicepunt. Controleer regelmatig de track&trace code om te verifiëren. Eventuele extra verzendkosten zijn voor rekening van de klant.